Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Mission accomplished?

ZIEN: Madame Tussauds doet een poging om het wassen beeld van Beyoncé aan te passen

Beyoncé zette vorige week de wereld op zijn kop. Haar wassen versie was gespreksonderwerp nummer één. Het beeld van de zangeres leek in de verste verte niet op haar, maar daar heeft het museum nu iets aan gedaan. Mission accomplished?


De hoofdredactrice van het blad Allure, Michelle Lee, stuurde vorige week een bijzondere tweet de wereld in. Ze bracht een bezoekje aan Madame Tussauds en botste daar op een replica van Beyoncé, maar de zangeres had een serieuze – lees: mislukte – metamorfose gekregen. Haar fans reageerden meteen op de foto van het wassen beeld, want de zangeres zag er opeens heel erg blank uit.

Reactie van Tussauds


De huidskleur van het beeld kwam niet overeen met die van Beyoncé. Na de ophef reageerde Madame Tussauds met een officiële verklaring. ‘Ons team van professionals doet er alles aan om ervoor te zorgen dat onze beelden de exacte huidskleur van hun voorbeeld evenaren. De belichting van het beeld en de flitsen van de camera’s kunnen een negatieve invloed hebben op de weergave.’

Tussauds besefte ook dat dat flauwe excuus niet voldoende was, en daarom pasten de beeldhouwers Queen B.’s wassen versie hier en daar aan. Op de nieuwe foto’s kunnen we dan ook zien dat Beyoncé een iets donkerder velletje heeft gekregen. Maar eerlijk? Wij herkennen de zangeres er toch nog niet meteen in... Oeps!

Beyoncé laat het nieuws voorlopig aan zich voorbijgaan; zij heeft voorlopig nog niet gereageerd op de hele bedoening. Ach ja, met een kersverse tweeling in huis heb je de handen natuurlijk meteen vol...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '