Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: mauricetteveronique

'Borstvoeding is een van de mooiste dingen die er bestaan. Het is een eer om een vrouw te zijn.'

ZIEN: kersverse mama Véronique Leysen deelt vertederende borstvoedingsfoto

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Otto, het kindje van actrice/presentatrice/onderneemster Véronique Leysen en presentator Thomas Vanderveken, werd gisteren precies vier maanden oud. Hét perfecte moment om een schattige foto van de kleine man op Instagram te delen, dus!

Vanaf het moment dat Instagram borstvoedingsfoto's verwijderde omdat ze 'ongepast' waren en daarbovenop de accounts van borstvoedende mama's blokkeerde, is er een soort trend ontstaan. Borstvoedende mama's komen op voor hun rechten en delen nu massaal foto's van hun baby die aan de borst ligt. Onder anderen Pink en Victoria's Secret Angel Candice Swanepoel deelden het afgelopen jaar een borstvoedingsfoto op Instagram.

 

En zo deelt nu ook actrice/presentatrice/onderneemster Véronique Leysen een foto op haar Instagrampagina met haar zoontje Otto aan haar borst. Onder de foto pende ze een aandoenlijk tekstje neer over wat borstvoeding voor haar betekent: 'Borstvoeding is iets moois, een van de mooiste dingen die er in de natuur bestaan. Sta er eens bij stil dat een vrouw haar baby letterlijk kan voeden met haar eigen lichaam! In mijn ogen is dat pure schoonheid, zelfs een zekere vorm van goddelijkheid! Ik word altijd verschrikkelijk blij wanneer ik eraan denk dat mijn lichaam niet enkel een klein mensje kan creëren en op de wereld kan zetten, maar dat ik ook baby's kan voeden met melk van mijn eigen borsten. Het is een eer om een vrouw te zijn.'

 

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '