Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Al verloopt dat niet volledig zoals de zangeres het wil.

ZIEN: Katy Perry maakt eigen bijzondere ASMR-video

Herlinde Matthys

Om haar nieuwste single ‘Harleys In Hawaii’ te promoten, besloot Katy Perry de lyrics in een ASMR-video te gieten. Het resultaat is, zoals we van de zangeres verwachten, een tikkeltje vreemd en vooral heel erg grappig!


Katy Perry lanceerde vorige week haar allernieuwste single ‘Harleys In Hawaii’. Voor de bijhorende videoclip kroop ze in de huid van een stoere biker chick. Het is een zwoel nummer met een dromerige beat. Om dat laatste nog beter tot zijn recht te laten komen, goot de zangeres de lyrics in een ASMR-video.

Orgasme in je hoofd


ASMR of Autonomous Sensory Meridian Response is de laatste jaren enorm populair. Het is het aangename, tintelende gevoel – sommigen omschrijven het zelfs als een orgasme in je hoofd – dat je krijgt als je naar bepaalde geluiden luistert zoals bijvoorbeeld gekraak, getik of gefluister.

Katy Perry springt mee op deze trein en ze maakte nu haar eigen ASMR-video. Ze zit in een werkplaats voor motoren en fluistert met haar zachte, sensuele stem de tekst van haar nieuwste single in de micro. We moeten eerlijk toegeven dat ze echt wel is weggelegd voor dit soort video’s. Maar Katy Perry zou natuurlijk Katy Perry niet zijn als er niet iets meer zou gebeuren in de clip.

Snuiten en boren


Terwijl ze haar best doet om iedereen tot rust te brengen, zorgt de mechanieker op de achtergrond genaamd Bill voor heel wat irritatie bij de zangeres. Hij verstoort het hele ASMR-gebeuren met zijn luide manier van werken – lees: boren, snuiten en dingen laten vallen –  en dat levert hem heel wat eyerolls en gezucht op van de celeb.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Haar missie is geslaagd, want dankzij de combinatie van haar rustgevende stem met haar hilarische mimiek wist ze alleszins een glimlach op ons gezicht te toveren.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '