https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Dit gegil moet stoppen! Ik smeek jullie.'

ZIEN: Justin Bieber loopt het podium af door gillende fans

Robine van Tilburg
De Bieber Fever steeg gisteravond serieus naar Biebers bol. Het gegil van de Britse fans tussen zijn songs door werd Justin te veel. Biebs wil ook weleens wat verhaaltjes vertellen aan zijn geliefde fans, zie je? En hij lijkt maar niet te kunnen wennen aan dat oorverdovende gekrijs.

Het werd Justin Bieber gisteravond allemaal wat te belieberig in Michigan. Wanneer Biebs tussen zijn songs door een leutig verhaaltje wenste te vertellen aan zijn fans, konden de kapoenen niet stoppen met hun arme keeltjes schor te krijsen.

 

Biebs bolt het af

 

Na meer dan vijf jaar onophoudelijk gekrijs in zijn richting, lijkt gisteravond in Manchester de spreekwoordelijke druppel in Biebs' emmer gevallen te zijn. Hij vroeg zijn fans eerst nog met een ietwat smekende ondertoon of ze wilden stoppen met dat gekrijs wanneer hij iets probeerde te vertellen. Vorige week stelde hij diezelfde vraag aan zijn fans in Birmingham. Zonder resultaat.

 

Minder tateren, meer zingen!

 

Maar Beliebers gonna belieb, Biebs! En daar hoort onophoudelijk gekrijs jammer genoeg gewoon bij. Zijn fans wilden Justin gewoon horen zingen en waren zijn getater naar verluidt grondig beu. Wanneer dat doordrong tot het gefrustreerde brein van de ster, gooide hij zijn micro op de grond en liep hij gewoon het podium af. Diva-allures of groot gelijk?

 

Wat later verscheen Justin weer op het podium met de woorden: 'Manchester kan niet tegen gepraat, dus ik zal niet praten.' Ziezo. Probleem opgelost!

 

Bekijk meer video's van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

 

 

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content