Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney/Pixar via YouTube

'Coco' is van dezelfde makers als 'Toy Story' en 'Finding Dory'

ZIEN: de eerste trailer voor Disneys nieuwste film ‘Coco’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Disney en Pixar lieten zojuist de allereerste trailer van hun nieuwste film 'Coco' op de wereld los en hij ziet er zó leuk uit! De reacties op sociale media liegen er niet om: dit wordt gegarandeerd een bioscoophit. 

In de eerste trailer voor 'Coco' maken we kennis met Miguel (wiens stem wordt ingesproken door Anthony Gonzalez), een 12-jarige muzikant in wording die geobsedeerd is door de legendarische Mexicaanse gitarist Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Wanneer hij Ernesto's gitaar aanraakt, wordt hij meegenomen naar Het Land van de Dood, waar zijn avontuur begint. 
 

Geïnspireerd door de Día de los Muertos

'Coco' is van dezelfde makers als 'Toy Story 3' en 'Finding Dory', en werd geïnspireerd door de Día de los Muertos, de Mexicaanse Dag van de Doden, die elk jaar plaatsvindt op 1 en 2 november. De cast bestaat uitsluitend uit Latijns-Amerikaanse acteurs en actrices, onder wie Gael García Bernal en Renée Victor, die je misschien nog kent uit de tv-reeks 'Weeds'.
 

Wanneer 'Coco' bij ons in de zalen komt, is nog niet bekend, maar in de VS is het nog wachten tot 22 november

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer films waar wij naar uitkijken: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '