Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebookpagina: Harry Potter in Concert

YES: ‘Harry Potter in Concert’ komt in maart naar het Sportpaleis

Wij zaten op de eerste rij toen de 'Harry Potter'-films uitkwamen in de cinema, en wanneer ze op de televisie worden gespeeld, kruipen we met plezier met een dekentje in de zetel. Nu kan je de magie van Harry Potter nog grootser beleven, want ‘Harry Potter in Concert’ komt volgend jaar naar ons land.

Alles wat met Harry Potter te maken heeft, is meteen een groot succes. Denk maar aan de boeken, de films, de expo én het toneelstuk ‘Harry Potter and the Cursed Child’. Hoog tijd voor een nieuwe ervaring! En die krijgen we, want je kan de Potter-magie nu ook in een concertzaal beleven.
 

Harry Potter in Concert’ komt namelijk naar ons land. Op 17 maart kan je in het Sportpaleis in Antwerpen genieten van de film ‘Harry Potter and the Philosopher’s Stone’ met livebegeleiding door het Nationaal Orkest van België en het koor Fine Fleur.
 

De prijzen voor de filmvertoning zijn nog niet bekend, maar de ticketverkoop gaat op donderdag 20 oktober om 10u van start. We zien je daar!


Tickets zullen verkrijgbaar zijn op de website van Tele Ticket Service. Voor meer informatie over het evenement kan je terecht bij Film Concerts.

 

Nog meer lezen over 'Harry Potter'?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '