Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© rr

Gisteren nog bekendgemaakt, vandaag al uit elkaar...

WOW: Jamilla Baidou was samen met Chris Van Espen, maar ze zette er een punt achter

Wij dachten ook eerst dat het een grap was, maar het blijkt écht waar te zijn: Jamilla Baidou was samen met Chris Van Espen uit 'Tegen De Sterren Op'. Wás, want nadat het nieuws in de media verscheen, kwam er wat vuile was boven...

Dat Jamilla en Chris vrienden waren, was al een tijdje duidelijk. Ze maakten in mei samen een video waarin de 37-jarige acteur een superfan van de ‘The Voice’-kandidate speelt. Maar gisteren maakten de twee met een intieme foto bekend dat ze, ondanks het leeftijdsverschil van 14 jaar, een koppel vormden.

 

 

Maar daar eindigt het verhaal niet. Jamilla postte enkele uren geleden een mysterieuze status op Facebook waarin ze zegt ‘alleen een nieuw hoofdstuk’ te beginnen. Huh? Dan toch een grapje? In een video op Instagram doet de 23-jarige MNM-zangeres – duidelijk aangedaan – haar verhaal.

 

 

 

A video posted by Jamilla Baidou (@jamillabaidou) on

 

Volgens Jamilla waren zij en Chris al twee maanden samen en drie maanden aan het ‘daten’, maar daar kwam dus een einde aan zodra Baidou doorhad dat de acteur met een andere vrouw bezig was. Een pijnlijke zaak voor onze favoriete Facebooker, maar we zijn er van overtuigd dat ze snel weer haar hilarische zelf zal zijn!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '