https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook Mijn Pop-uprestaurant

Uitgestelde kijkers opgelet: spoiler alert!

WOEHOE: dit is de winnaar van ‘Mijn Pop-uprestaurant!’

Na verschillende culinaire orgasmes, aangebrande vleesjes, overgekookte gerechten en spannende battles is de strijd van 'Mijn Pop-uprestaurant!' eindelijk gestreden. Maar wie oh wie gaat er naar huis met de titel van het programma en een geldprijs van maar liefst 50.000 euro? Eén ding is zeker: voor Daniela werd het een avond om nooit te vergeten. 

Na een spannende finale in Blankenberge kennen we de grote winnaar van 'Mijn Pop-uprestaurant! 2017'. De sympathieke Limburgers Daniela en Mitchell namen het op tegen de smokey boys Karel en Birger. Maar aan het einde van de race kan er natuurlijk maar één duo winnen. Tromgeroffel! 

 

And the winner is… 

Dit jaar kozen de kijkers voor TJOP's! Hoera, hoezee! Karel en Birger mogen zich dus de trotse winnaars van dit seizoen noemen. De mannen gaan naar huis met een geldkoffer van maar liefst 57.000 euro. Proficiat! 

 

 

Huwelijksaanzoek

Maar ook voor het team van Table'O werd het een avond om nooit meer te vergeten. Net voor de winnaar bekend werd gemaakt, had Mitchell nog een specialleke in petto. Speciaal voor zijn Daniela ging hij op één knie zitten. En jawel, ze zei volmondig ja! Zo schattig!

 

 

Ze zei JA!#mijnpopup

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be) op

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content