https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @benmikha

Discovery Channel zet de meest zalige vacature ooit online!

Wil jij de wereld rondreizen als job? Dit is je kans!

Herlinde Matthys

Gratis de allermooiste plaatsen ter wereld ontdekken? Het kan! Discovery Channel zoekt namelijk een stagiair die voor hen een wereldreis wil maken en zijn of haar avonturen vastlegt op sociale media.


Ben Mikha haalde vorig jaar de felbegeerde job van allereerste Discovery Channel-stagiair binnen. Meer dan 50.000 andere kandidaten wilden toen – net als hij – de wereld rondtrekken. We moeten jullie waarschijnlijk niet vertellen dat de 26-jarige Ben een fantastisch jaar achter de rug heeft.

Prachtige foto’s


Het is nu tijd om de fakkel door te geven, en wie weet ben jij wel de lucky bastard! Discovery Channel plaatste namelijk een vacature online waarin de zender een nieuwe Adventurous Global Intern zoekt. Benieuwd wat die job precies inhoudt? Check dan zeker Bens Instagram. Op die pagina staan de prachtigste foto’s van de meest waanzinnige bestemmingen.

 

https://www.instagram.com/p/BGAWCrnTO07/?taken-by=benmikha

Verslagen


Dit keer staan de volgende plaatsen op de to-dolijst: Japan, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Duitsland en Kroatië. De bedoeling is dat je gedurende de hele reis prachtige foto’s neemt en daarbij telkens een mooi verhaal schrijft, waardoor iedereen zin krijgt om ook zelf te vertrekken. Discovery Channel plaatst die foto’s en reisverslagen vervolgens op zijn sociale media.

 

Reismicrobe


Je moet dus creatief zijn met beeld én met woorden, en zeker al enige ervaring hebben met hoe je je verhaal het best naar voren brengt op sociale media. O ja, je moet natuurlijk ook serieus besmet zijn met de reismicrobe. Een extra pluspunt is dat je deze trip niet in je eentje moet maken, want je mag een vriend of vriendin meenemen om alle unieke ervaringen mee te delen.

Charmant


Aan wie dat alles als muziek in de oren klinkt: bekijk zeker de vacature. Om kans te maken moet je een filmpje van ongeveer een minuut uploaden waarin je bewijst dat jij de persoon bent die ze zoeken. Haal je charmantste en grappigste zelf dus maar boven. Je moet ook een reisfoto opsturen met een leuk onderschrift, want dat is eigenlijk wat je job het komende jaar zou inhouden.

Droomjob


Je kan nog tot 17 december solliciteren voor die droomjob. Discovery Channel kiest uit alle inzendingen de 100 beste kandidaten en laat het publiek zijn favoriet naar de volgende ronde stemmen. Succes!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content