Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @moniquenoell

Monique ligt onder vuur omdat haar tweejarig zoontje nog een fopspeen heeft.

Vriendin André Hazes is kritiek op haar moederschap beu: ‘Opzouten met je gezeik!’

Herlinde Matthys

André Hazes en zijn vriendin Monique verwelkomden twee jaar geleden hun eerste kindje. Kleine André heeft nog een fopspeen, en helaas krijgt de mama daar heel wat kritiek over op haar sociale media.


Monique Westenberg (40) beviel eind oktober 2016 van haar eerste kindje met André Hazes Jr. (24), de zoon van de gelijknamige bekende overleden charmezanger. De vrouw post regelmatig foto’s van haar kleine spruit op Instagram en het kindje ziet eruit om op te eten met zijn felblonde haren en diepblauwe ogen.

Helaas vinden ook internettrollen hun weg naar sociale media en vinden ze het nodig om kritiek te geven op het feit dat kleine André op tweejarige leeftijd nog een fopspeen heeft. Zo zou hij te oud zijn voor een tuut, zou het ding slecht zijn voor de ontwikkeling van zijn tandjes of gevaarlijk als-ie op zijn mond valt. Goed bedoeld of niet, Monique is die negatieve commentaar op haar moederschap grondig beu.

‘Het is ONS kind’


Ze uitte haar frustratie in haar meest recente Instagrampost. ‘Ik ben het ongevraagde advies en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat!’, aldus een woedende Monique onder een schattige foto van haar zoontje en zijn vriendje, beiden met een tuut in de mond. ‘Het is ONS kind, WIJ bepalen wat we wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders. Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat.’

Klare taal van een moeder die het duidelijk beu is. Ze geeft ook nog even mee dat ze vanaf nu iedereen die begint over de fopspeen zal blokkeren. ‘Ik wil graag gewoon foto’s van ons kund kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder onstaan!’, aldus Monique.

Ze sluit haar betoog af met een niet mis te verstane boodschap voor alle azijnpissers of mommy shamers: ‘Voor eens en voor altijd: opzouten met je gezeik en richt je op je eigen “perfecte” leventje’.’ Amen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '