Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Op zaterdag en- zondagavond om 19.40 uur zullen de afleveringen ook uitgezonden worden op VIER.

YASSS: VIER komt met een tweede seizoen van de jeugdserie ‘wtFOCK’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Een tijdje geleden vertelden we je al over de nieuwe Vlaamse webserie ‘wtFOCK. Als je de afleveringen nog niet hebt gezien, dan wordt het dringend tijd dat je je schade inhaalt. VIER komt namelijk met een tweede seizoen. Yasss!


Ook in 2019 kan onze verslaving gewoon verdergaan. ‘wtFOCK‘, gebaseerd op het Noorse ‘Skam’, krijgt namelijk een tweede seizoen. Daarbovenop komt de Vlaamse jeugdserie, die tot nu toe enkel online te zien was, ook naar je televisiescherm. Op zaterdag- en zondagavond om 19u40 worden er namelijk afleveringen uitgezonden op VIER.

‘Geheime’ webserie


wtFOCK‘ is al elf weken bezig en heeft ondertussen in totaal al bijna twee miljoen kijkers verzameld. En dat allemaal zonder reclame en promotie. De ‘geheime’ webserie van Telenet en Vier is vooral bekend geraakt dankzij sociale media en mond-aan-mondreclame. Achter die marketingstrategie, die trouwens helemaal van ‘Skam’ komt, schuilt trouwens een heel goede reden. De Noorse Julie Andem, bedenker van de originele reeks, zei er toen het volgende over: ‘Jongeren moeten het zelf ontdekken. Het is van hen, niet van volwassenen. Zij behoren tot het clubje dat kijkt, hun ouders en leraars weten niet eens dat het bestaat.’

Zoë en Senne


Dat de jeugdreeks een enorm succes is, zien we ook aan de fanbase op sociale media. Zo heeft de officiële Instagrampagina al meer dan 18.000 volgers. Er zijn ook al enkele fanvideo’s van Zoë en Senne, die als koppel geshipt worden. Wie de serie volgt, begrijpt helemaal waarom.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '