Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MSNBC

Can't blame her, toch?

VIDEO: Trumps dochter ontwijkt kus van haar vader na debat en het is héél pijnlijk

Vannacht stonden Hillary Clinton en Donald Trump over elkaar in het tweede presidentiële debat. De strijd tussen de twee kandidaten werd de afgelopen week veel bitsiger, sinds geluidsfragmenten lekten van Trump die wel heel vuile praat over vrouwen verkoopt. Een groot deel van z'n supporters liet openlijk weten de zakenman niet meer te steunen, en z'n dochter Tiffany laat nu hetzelfde verstaan. Zij het op een minder directe manier...

Oeps

Na een erg bitsig debat, waarin het uiteraard ook over de bewuste geluidsfragmenten ging, begroette Trump live op televisie z'n vrouw Melania en kinderen Eric, Donald Junior, Ivana en Tiffany. Die laatste was blijkbaar niet zo blij om haar pa te zien want voor het oog van de camera – en dus miljoenen mensen – ontweek ze zijn kus als een echte pro. Allemaal met een grote, fake glimlach op haar gezicht, natuurlijk. Heel awkward, als je 't ons vraagt.

 

 

 

'Grab 'em by the p*ssy'

Het is heel waarschijnlijk dat Tiffany op die manier wil tonen dat ze de verschrikkelijke uitspraken van haar vader niet pikt. In de bewuste geluidsfragmenten uit 2005 kan je Trump tegen een andere man horen zeggen hoe hij soms vrouwen kust zonder hun toestemming, omdat ze hem toch laten doen aangezien hij beroemd is. Daarna raadt hij de man aan om vrouwen gewoon bij hun 'p*ssy' te nemen. Om hen aan te randen, met andere woorden. Na alle eerdere denigrerende opmerkingen van Trump over vrouwen, is dit prijzen van seksuele intimidatie en misbruik voor vele Republikeinen de laatste druppel. En waarschiijnlijk ook voor z'n eigen dochter. Can't blame her, toch?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '