Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

De zangeres kon haar tranen niet bedwingen

VIDEO: Adele draagt show op aan slachtoffers in Orlando

Gisterenavond vond het eerste optreden van Adele in het Sportpaleis plaats. Naar aanleiding van de vreselijke gebeurtenissen in Orlando heeft de zangeres haar volledige show opgedragen aan de slachtoffers en hun familie.

Tijdens haar optreden in het Sportpaleis nam Adele een momentje de tijd om de slachtoffers van de schietpartij in Orlando te herdenken. De 30-jarige Omar Mir Seddique Mateen maakte in de nachtclub Pulse meer dan 100 slachteroffers, van wie er vijftig stierven en 53 gewond raakten.
 

Dit is de grootste terroristische aanval op Amerikaanse bodem sinds 11 september. Verder is het ook de dodelijkste schietpartij in de geschiedenis van het land. Volgens CNN heeft de schutter kort voor de aanval naar de hulpdiensten gebeld, waar hij verkondigde een aanhanger van IS te zijn.
 

Het nieuws van de aanval ging meteen de hele wereld rond, en verschillende mensen (zowel bekend als onbekend) hebben hun steun betuigd aan de slachtoffers en hun familie. Adele, die momenteel in ons land vertoeft voor enkele optredens voor haar ‘25’-tournee, heeft haar aanwezige fans toegesproken op de avond van haar eerste concert:
 

 

Nog meer lezen over Adele:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '