Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Toen aan haar relatie een einde kwam, werden we opnieuw naar elkaar toegetrokken', klinkt het.

Ook deze twee ‘Big Brother’-gezichten vormen een koppel

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Vera uit ‘Big Brother’ heeft een nieuwe vriend. Ze vormde na haar deelname aan het programma heel even een koppel met de Belgische ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. Hun relatie was van korte duur, maar Vera heeft nu opnieuw de liefde gevonden...bij een ander ‘Big Brother’-gezicht.

De ‘Big Brother’-saga continues! Eerder deze maand bevestigden Jill en Leroy uit ‘Big Brother’ via Instagram met een, euhm, bijzondere caption dat ze een relatie hebben. ‘Mijn liefde voor jou is als diarree, ik kan het niet meer inhouden. Wat een spetter zeg’, deelde Jill. Ook de Nederlandse Vera deelt nu kiekjes met haar nieuwe liefde, die ze in het huis ontmoette. Ze heeft sinds kort namelijk een relatie met niemand minder dan Sercan!

Alles is leuker

In het ‘Big Brother’-huis werd Vera stapelverliefd op Dimitri. De twee deelden er kort na hun intrede in het stekje een eerste kus en waren sindsdien onafscheidelijk. Na hun ‘Big Brother’-avontuur zochten de twee elkaar nog een paar keer op, maar hun relatie bleef niet duren. ‘Ik vind het enorm jammer dat het niet werkte, want ik dacht oprecht liefde gevonden te hebben. Dit was dus jammer genoeg niet het geval’, schreef ze een paar maanden geleden in haar Instagram Stories. 

Het lijkt er nu op dat ze opnieuw oprechte liefde gevonden heeft. Vera poseert op Instagram sinds kort namelijk naast Sercan uit Tessenderlo, die amper een week in het ‘Big Brother’-huis verbleef. De twee deelden al een aantal weken kiekjes waarop ze samen te zien zijn, maar bevestigden vorige week pas dat ze een relatie hebben. ‘Met jou is alles leuker‘, schrijft ze samen met een hartje bij een foto waarop te zien is hoe ze een daguitstap naar Walibi deden. Cute!

Ook Sercan steekt niet onder stoelen of banken dat hij dolgelukkig is. ‘Ik heb het echt getroffen met Vera’, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. ‘Toen ik haar voor het eerst zag, was ik onmiddellijk onder de indruk, maar ik was op dat moment met iemand aan het daten. Dat wilde ik eerst netjes afhandelen. Bovendien werd Vera niet veel later verliefd op Dimitri, die ook in het huis zat. Daar wilde ik niet tussenkomen. Toen Vera uit het huis kwam, hadden we wel vriendschappelijk contact. Toen aan haar relatie een einde kwam, werden we opnieuw naar elkaar toegetrokken. Vanuit die basis groeide onze liefde.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '