Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Ik dacht oprecht dat ik liefde gevonden had', schrijft Vera op Instagram.

Vera en Dimitri uit ‘Big Brother’ zetten een punt achter hun relatie

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Hoewel het in het ‘Big Brother’-huis leek alsof Vera en Dimitri voor elkaar gemaakt zijn, blijkt dat nu toch niet het geval. Vera liet via Instagram namelijk weten dat zij en Dimitri uit elkaar zijn.

‘Big Brother’ speelde het afgelopen seizoen voor matchmaker, want er ontstond een koppeltje in het huis: de Nederlandse Vera en Vlaamse Dimitri hadden van meet af aan duidelijk een boontje voor elkaar. De twee probeerden hun gevoelens onder bedwang te houden, maar gaven uiteindelijk toch toe dat ze verliefd waren en bezegelden hun liefde voor elkaar met een kus die in een mum van tijd viraal ging.

Oprechte liefde

En hoewel Vera meermaals twijfelde aan de oprechtheid van de commercieel directeur, zochten de twee elkaar meteen op na hun avontuur in het huis. Ze waren de afgelopen weken regelmatig samen te zien op Instagram, maar gaan nu toch elk hun eigen weg. Vera bevestigde in haar Instagram Stories namelijk dat zij en Dimitri een punt zetten achter hun relatie.

‘Ik vind het enorm jammer dat het niet werkte, want ik dacht oprecht liefde gevonden te hebben. Dit was dus jammer genoeg niet het geval’, schrijft ze. ‘Ik wil alle VIMI-fans bedanken voor de lieve foto’s en video’s die jullie doorstuurden.’ Dimitri deelde Vera’s bericht intussen ook in zijn Stories.

Het nieuws komt er exact een week nadat Salar het huis mocht verlaten met een cheque van € 69.815. Of er na de finale intussen nog iets aan het bloeien is tussen Grace en Tobias, die andere twee tortelduifjes, is nog niet helemaal duidelijk, al vertelde Grace wel al dat ze hoogstwaarschijnlijk gewoon vrienden zullen bijven. ‘We geven heel veel om elkaar, maar we moeten nog heel veel dingen uitpraten. Helaas hebben we het allebei momenteel zo druk. Ik ben ook nog maar net uit het huis, dus ik moet nog heel veel dingen uitzoeken. Maar we houden sowieso contact’, liet ze in een interview weten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '