Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Ik moet altijd lachen als jij iets zegt. Dat is gewoon gezellig.'

PREVIEW: wat is er aan de hand tussen Vera en Dimi? Big Brother vraagt naar hun klik

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Dat privacy in het ‘Big Brother’-huis niet bestaat, wisten we al. Maar dat de stem ook naar het liefdesleven van de personages vraagt, is wel heel intiem. Big Brother riep Vera en Dimitri in de dagboekkamer en vroeg naar hun klik.

Kijkers hebben het zonder twijfel ook al gemerkt: er is een klik tussen Vera en Dimitri, en dat al na een dikke week in het huis. En dat is ook Big Brother niet ontgaan. De stem van het huis riep de twee deelnemers samen in de dagboekkamer en legde hen het vuur aan de schenen.

Op ‘Con Te Partirò’ van Andrea Bocelli wandelen Vera en Dimi de dagboekkamer binnen. Big Brother zegt dat hij de indruk krijgt dat ze het goed met elkaar kunnen vinden, wat ze allebei bevestigen, en hij vraagt waar die klik vandaan komt. ‘In een beetje van alles. We kunnen goed lachen en babbelen met elkaar, en ik denk dat we ons vertrouwd voelen in elkaars omgeving’, aldus Dimi. Vera vult aan met: ‘Ik moet altijd lachen als jij iets zegt. Dat is gewoon gezellig.’

Big Brother vraagt ook naar hun eerste indruk van elkaar. Het duo loopt na de verhoring een beetje awkward de dagboekkamer buiten. We zullen moeten afwachten om te zien of hun klik zal uitgroeien tot meer!

‘Big Brother’ is vanavond om 19u40 te zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '