Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Mijn liefde voor jou is als diarree, ik kan het niet meer inhouden.'

‘Big Brother’-deelnemers maken relatie Instagram official

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘Big Brother’ levert een koppeltje op, al zaten ze niet in hetzelfde seizoen. Winnares Jill uit het seizoen van 2021 en Leroy uit afgelopen seizoen maakten hun relatie Instagram official.

Geruchten deden al een paar dagen de ronde dat Jill en Leroy een koppel zouden vormen. Zo reageerden ze altijd heel flirterig op elkaars Instagram posts. Jill typte op een van Leroys laatste foto’s zelfs: ‘Mijn liefde voor jou is als diarree, ik kan het niet meer inhouden. Wat een spetter zeg!’ Een ietwat vreemde liefdesverklaring, maar zo kennen we de zotte doos uit Nederland.

Kippenboer

Leroy deelde op z’n beurt een foto in zijn Stories waarop hij de blondine stevig op de mond kuste voor haar verjaardag en ze doken de laatste tijd ook overal samen op. De twee doen nu alle twijfels verdwijnen door een foto te delen op Instagram met daarbij het onderschrift: ‘Hey kippenboer’, een term die Jill altijd gebruikte om naar haar toekomstig lief te verwijzen.

Het is bij deze Instagram official. We vroegen ook even zelf aan Jill of ze samen is met Leroy en ze antwoordde volmondig ja. Jill en Leroy leerden elkaar kennen op de afterparty na de finale van het tweede seizoen van ‘Big Brother’ en hadden onmiddellijk een goede klik.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '