Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Ze deed in een roze trouwkleed een vreugdedansje aan het stadhuis.

Evi Hanssen (43) is in het huwelijksbootje gestapt

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Wedding bells! Evi Hanssen kan vanaf nu met een ring rond haar linkerringvinger pronken, want de presentatrice laat via Instagram weten dat ze afgelopen weekend in het huwelijksbootje is gestapt.

‘Getrouwd met de leukste man op aarde’, schrijft Evi Hanssen bij een video waarin te zien is hoe ze in een roze trouwkleed een vreugdedansje doet aan het stadhuis van Lier. Haar danspartner? Haar kersverse man Kurt Loyens, met wie ze voor het altaar ging gaan staan.

Let love rule

Evi en Kurt gaven elkaar na een relatie van vier jaar het jawoord. Ze leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriendin, en het was meteen liefde op het eerste gezicht. ‘Ik had niet verwacht dat ik dit nog zo zou meemaken’, vertelde ze toen. Hanssen was tot 2011 getrouwd met Fred Di Bono, de voormalige frontman van de band Silverene. Ze hebben twee zonen samen, Mac en Scout, en ook Kurt heeft twee kinderen uit een vorige relatie.

De twee tortelduifjes worden op Instagram intussen overspoeld door felicitaties van vrienden en collega’s. ‘Ooooooh proficiat Evi en heel veel geluk samen’, typt Rani De Coninck enthousiast, Hilde De Baerdemaeker reageert met drie hartjes, en Tatyana Beloy heeft een mooie boodschap voor het pasgetrouwde stel: ‘Let love rule.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '