Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ik ben smoorverliefd.'

Tristan uit ‘Boer zkt Vrouw’ heeft nieuwe vriend

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Tristan Swennen (27) was in 2020, na maar liefst dertien seizoenen van ‘Boer zkt Vrouw’, de eerste boer die op zoek ging naar een man. Dat liep helaas op een sisser af, maar Tristan vond ondertussen wél de ware liefde.

In 2020 vond een primeur plaats in het populaire VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw’: koeienboer Tristan ging op zoek naar een man, en dat was de allereerste keer in zestien (!) jaar in de populaire datingshow. Tal van gegadigden schreven zich in, en hij koos uiteindelijk voor Lucas.

Tristan met Lucas.

Smoorverliefd

Het leek goed te klikken tussen de twee, maar helaas was hun sprookje niet van lange duur. ‘Na veel gepraat en serieuze gesprekken hebben we samen besloten om als single verder door het leven te gaan’, schreef Tristan na de breuk op Instagram. ‘Wat een avontuur. Lucas en ik zijn tot op heden zeer goede vrienden, en dat zal ook zo blijven. Top kerel.’ Ook Lucas keek tevreden terug op zijn deelname.

Anderhalf jaar later heeft Tristan wél goed nieuws, want hij heeft een nieuw lief. ‘Ik had het niet verwacht, maar plots was er die klik met één speciale man’, vertelt de boer in Dag Allemaal. De twee zijn ondertussen zo’n half jaartje samen. ‘Ik ben smoorverliefd. Mijn vriend vindt het nog wat vroeg om in de picture te komen, maar binnenkort stel ik hem met veel plezier voor.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '