Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

'Tall Girl' is vanaf 13 september te zien op Netflix. 

In deze nieuwe Netflixfilm zullen veel grote meisjes zich herkennen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In november 2018 ging Netflix voor de nieuwe film ‘Tall Girl’ op zoek naar een geschikte actrice voor de hoofdrol van Jodi. Ava Michelle is het lucky meisje dat gecast werd. Nu is ook de officiële trailer gelanceerd en de film ziet er zo goed uit!


De 16-jarige Jodi meet bijna 1,87 meter en wordt op school omwille van haar lengte ‘het lange meisje’ genoemd.  Ze moet haar best doen om de middelbare school te overleven. Ze heeft zich nooit goed in haar vel gevoeld, maar dat verandert allemaal wanneer ze valt voor de knappe en even grote uitwisselingsstudent Stig. Stig verblijft bij Jodi’s beste vriend Dunkleman en diens hippiemoeder. Daardoor geraakt Jodi verstrikt in een verrassende driehoeksverhouding. Dat helpt haar te beseffen dat ze veel meer is dan haar onzekerheden over haar grootte haar deden geloven.

Nieuwkomer Ava Michelle


Nieuw talent Ava Michelle neemt de rol van Jodi op zich. Ook ‘Girl Meets World’-actrice Sabrina Carpenter, ‘Why Him?’-acteur Griffin Gluck en ‘Alexa & Katie’-actrice Paris Berelc werden gecast voor de film. ‘Tall Girl’ is vanaf 13 september te zien op Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '