Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

En hij leerde haar voor een stuk dankzij het programma kennen.

Tim uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriendin

Een jaar geleden gaven Tim en Elke elkaar het jawoord in het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. De ware liefde vonden ze toen niet, maar wat ze wél aan het programma hebben overgehouden, is een vriendschap voor het leven. Ondertussen heeft Tim wel een nieuwe vriendin die hij deels via het programma heeft leren kennen.


Tim en Elke uit het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ waren zonder twijfel Vlaanderens favoriete koppel. En dat zijn ze voor sommige mensen nog steeds. Wanneer ze een foto van hun twee posten op sociale media krijgen ze meteen tientallen reacties. ‘Probeer nog eens, schrijven ze dan. Jullie komen wel weer samen’, aldus Elke in een interview met Het Nieuwsblad. ‘Als dat een week na de laatste uitzending gebeurt, kan ik dat snappen. Maar we zijn intussen een jaar verder’, vertelt de blondine.

Eén jaar later


Hoe het ondertussen met Tim en Elke gaat? Elke ging nog een paar keer op date, maar is ondertussen nog steeds happy single. Tim heeft wel opnieuw de liefde gevonden en dat heeft hij voor een stuk aan ‘Blind Getrouwd’ te danken. ‘Ik heb intussen een nieuwe relatie. Deels via het programma. Na de uitzendingen kreeg ik van haar een berichtje, en ­later zijn we elkaar tegengekomen op een evenement in Schoten’. Enkele maanden na de uitzendingen gingen ze voor het eerst op date en ondertussen is Tim al enkele maanden samen met zijn nieuwe vriendin. Al heeft hij momenteel geen behoefte om openlijk met zijn relatie naar buiten te komen. ‘Zij heeft geen enkele nood om in de krant te komen, dus dring ik dat ook niet op. Het is ook niet leuk voor haar om constant te horen dat iedereen het zo jammer vindt dat Elke en ik uiteen zijn’, aldus Tim in Het Nieuwsblad.

Tussen de nieuwe vriendin van Tim en Elke klikt het trouwens prima. Iets waar Elke heel blij om is, want ze wil haar band met Tim zeker niet verliezen. ‘We zijn zelfs al eens met ons tweetjes op stap geweest’, vertelt Elke. Al hoopt Tim wel dat ook Elke binnenkort de ware tegenkomt dan kunnen ze eindelijk op de dubbeldate waar ze het al zo lang over hebben.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '