Home celebs MNM-dj Wanne gaat alleen wonen en zoekt een toffe huisgenoot

MNM-dj Wanne gaat alleen wonen en zoekt een toffe huisgenoot

Een van de voorwaarden: 'Je kan tegen spontane zangsessies met musicalmuziek.'

wanne synnave
© LEEN VAN DEN MEUTTER

Wanne Synnave (23) is een van de sidekicks van Peter Van de Veire in de ochtendshow op MNM. De vrolijke spring-in-‘t-veld gaat in 2020 alleen wonen in Antwerpen en hij zoekt een leuke huisgenoot.

Wanne Synnave is sinds afgelopen zomer elke weekdag van 6 tot 9 uur ‘s ochtends te horen in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM. Kawtar Ehlalouch en hij vervangen namelijk Julie Van den Steen als de nieuwe sidekicks van Peter. Wanne heeft een mooi voornemen voor 2020, hij wil heel graag op zijn eigen benen staan. En hoe doe je dat het beste? Door hotel mama te verlaten natuurlijk!

© LEEN VAN DEN MEUTTER

Nieuwe huisdieren en een kickertafel

In plaats van ergens moederziel alleen op een studio te kruipen, zoekt de radiopresentator en grote ‘Friends’-fan een leuke huisgenoot à la Chandler of Joey die samen met hem in het voorjaar die grote stap wil zetten. Hij zette een ‘vacature’ voor die positie op Instagram en daarin staan toch wel een aantal voorwaarden. Zo moet de toekomstige roommate – het geslacht maakt niet uit –  in Antwerpen willen wonen en een budget van ongeveer 500 euro per maand kunnen leggen. Tot zo ver de praktische kant van de zaak.

Als je daar tweemaal ja op antwoordt, hou je best rekening met de (rare) goestingskes van Wanne. Zo ben je best bestand tegen spontane zangsessies op musicalmuziek, heb je er niets op tegen dat jullie stulpje standaard naar Rituals zal ruiken, ontvang je met open armen twee nieuwe huisdieren – een eend en een kip -, en ruil je een normale keukentafel met veel plezier in voor een kickertafel. Echte ‘Friends’-lovers zijn uiteraard volledig mee met deze laatste eisen.

View this post on Instagram

The One Where I’m Looking for a Roommate ——— Helaba. In het voorjaar van 2020 zoek ik stilaan alleen te gaan wonen. En om mijn leven wat meer op Friends te doen lijken, wil ik dat graag doen met een roommate (M/V/X). Voorwaarden: – Je ziet het zitten om in Antwerpen te wonen. – Je hebt een budget van om en bij de €500 per maand voor een appartement. – Je wil begin 2020 op je eigen benen gaan staan. – Je kan tegen spontane zangsessies met musicalmuziek, en wie weet brul je wel keiluid mee. – Je kan er tegen dat ik best wel bizarre werkuren heb, soms. – Je weet waarom ik een kickertafel, een eend en een kip wil. – Je vindt het okee dat het appartement standaard naar Rituals ruikt. – Je bent leuk. Voldoe je aan al deze eisen en heb je interesse? Slide in my dm’s. Deal? ✌? P.S. mogelijke kandidaten taggen mag ook!

A post shared by wanne synnave (@wannesynnave) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tot slot moet je er ook rekening mee houden dat Wanne extreem vroeg moet opstaan om fris en monter ochtendradio te maken, en in dat opzicht meestal ook al vroeg onder de dons kruipt. Word je alleen maar enthousiast van al die puntjes? Twijfel dan niet en stuur de radio-dj een berichtje via Instagram. Wie weet sta jij dan binnenkort luid mee te kwelen met ‘The Greatest Showman’ in de badkamer terwijl je jullie eend in bad steekt.

Lees ook: