Home celebs Niet één, maar 2 nieuwe sidekicks vergezellen Peter in ‘De Grote Peter...

Niet één, maar 2 nieuwe sidekicks vergezellen Peter in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM

Zij zullen naar bekend Vlaanderen én de luisteraars trekken.

© VRT

Toen Julie Van den Steen ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ verliet, was duidelijk dat de opvolger grote schoenen had om te vullen. Daarom koos de zender nu niet voor één, maar voor 2 sidekicks. Vanaf morgen word je wakker met het vrolijke trio Peter, Kawtar én Wanne.

Peter Van de Veire en Julie Van den Steen, het was een goed geoliede tandem die ons gedurende vijf (!) jaar vrolijk liet wakker worden op MNM. Helaas kondigde die laatste eind mei haar afscheid aan. Het was tijd voor haar om andere dingen te ontdekken, dus Peter stond er opnieuw helemaal alleen voor in de ‘Grote Ochtendshow’.

‘La Casa de Papel’-stijl

De zoektocht naar een nieuwe sidekick kon beginnen, maar het zou niet gemakkelijk zijn. Julie was enorm geliefd bij de luisteraars, dus haar vervanger heeft grote schoenen te vullen. In heuse ‘La Casa de Papel’-stijl, met rode overalls en Dali-maskers, werd de nieuwe co-piloot van Peter Van de Veire deze ochtend bekendgemaakt. Maar de presentator had een grote verrassing voor ons. Hij krijgt namelijk niet één, maar twee sidekicks!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De twee jonge talenten uit eigen huis heten Kawtar en Wanne. Kawtar Ehlalouch is 22 jaar, afkomstig uit Dendermonde en werkt al een jaar bij MNM. Wanne Synnave is ook 22 jaar, komt uit Antwerpen en deed eerder al stage bij de zender.

Zij gaan niet voortdurend Peter zijn handje vasthouden, maar zullen naar de luisteraars én bekend Vlaanderen trekken. Zo zijn ze van plan om een BV thuis op te pikken en tijdens de rit naar de radiostudio een diepgaand gesprek te voeren met hem of haar. En maakte jij iets bijzonders mee? Dan mag je misschien ook een bezoekje verwachten van deze twee spring-in-‘t-velds.

Je kan dit vrolijke trio van maandag tot en met vrijdag, elke dag van 6 u tot 9 u aan het werk horen in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM.

Lees ook: