Home celebs ZIEN: Peter Van de Veire krijgt weeën dankzij simulator: ‘Ik wil nóóit...

ZIEN: Peter Van de Veire krijgt weeën dankzij simulator: ‘Ik wil nóóit bevallen’

De radiopresentator wordt voor de vierde keer vader.

© mnm

Peter Van de Veire wordt deze zomer voor de vierde keer papa. Om te weten hoe pijnlijk zo’n bevalling is, liet de radiopresentator zich aan een weeënsimulator koppelen.

Begin december vorig jaar kondigde radiopresentator Peter Van de Veire (47) aan dat hij voor de vierde keer vader wordt. Het nieuws kwam voor de meesten volledig onverwacht, want Peter heeft al drie volwassen dochters: Jitske (25), Kato (22) en Hebe (19). Maar negentien jaar later is er dus een vierde kindje op komst voor de MNM-dj en zijn 33-jarige echtgenote Ilse Van Loy.

‘Wat is de kans?’

Julie Van den Steen die samen met Peter de ochtendshow presenteert op MNM vond het dan ook een geniaal idee om haar mentor en maatje ook eens écht te laten voelen wat zo’n bevalling eigenlijk doet met je lichaam. Ze daagde hem daarom uit tijdens hun legendarische spelletje ‘Wat is de kans?’. Daarbij stel je een vraag aan iemand – in dit geval ‘Wat is de kans dat Peter aan een weeënsimulator gaat hangen?‘ –  en daarna moet je op hetzelfde moment een random getal tussen 0 en 10 opnoemen. Zeg je toevallig allebei hetzelfde cijfer, dan moet je de opdracht uitvoeren. Tot grote hilariteit van Julie, en grote frustratie van Peter, was dat laatste dus het geval.

Op naar het ziekenhuis, waar Peter werd vastgekoppeld aan de machine om te ‘bevallen’. Het apparaat stuurt eigenlijk stroom door je buik en dat bootst het gevoel van weeën na. ‘Dat vind ik vuil’, was Peter zijn eerste reactie. ‘Precies alsof er allemaal kleine kaboutertjes met hun kleine vingertjes op mijn buik duwen.’

‘Heel veel pijn’

Net als in real life worden de weeën na verloop van tijd ook erger, dus de machine werd een versnelling hoger geschakeld. Peter schreeuwde het uit van de pijn, en Julie die lachte zich ondertussen kreupel. Zijn conclusie achteraf was: ‘In begin doet het heel veel pijn, maar op een bepaald moment went dat en dan sluit je je af van de rest van de wereld. Ik wil alleszins nóóit bevallen! Succes aan alle vrouwen die nog moeten bevallen.’ Het leverde dit hilarisch filmpje op:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: