Home celebs Peter Van de Veire: ‘Ik ben op een bepaald moment in bed...

Peter Van de Veire: ‘Ik ben op een bepaald moment in bed gekropen en wou niets meer’

Peter vertelde in bed bij James over zijn moeilijk privéverleden en zijn dochters.

© VIER

Deze week zijn Ian Thomas, Peter Van de Veire en zijn MNM-sidekick Julie Van den Steen op bezoek op de ‘Gert Late Night’-boot. Gisterenavond was het aan Peter om met James Cooke zijn bedgeheimen te delen.

James wist in zijn bedje op de ‘Gert Late Night’-boot al de diepste gevoelens en geheimen van meer dan 70 BV’s los te peuteren. Gisterenavond was MNM-radiogezicht en -stem Peter Van de Veire aan de beurt. En die geeft toe niet altijd zoals zijn vrolijke façade doet uitschijnen geweest te zijn. ‘Iedereen verweet mij dat ik Donna had kapotgemaakt’, vertelt de ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’-presentator eerlijk. ‘Ik ben in mijn bed gekropen na een ochtendshow en wou gewoon blijven liggen.’

‘Ik heb te weinig gevochten voor mijn dochters’

Gelukkig vond Peter de moed om zich door die diepe periode te sleuren: ‘Ik dacht bij mezelf: zorg dat wat je doet op zeker moment zodanig goed is, dat ze er niet meer onderuit kunnen.’ Verder vertelt Peter ook over zijn verleden bij Studio Brussel en de band met zijn dochters die niet altijd even sterk was: ‘Ik heb op een bepaald moment wel wat te weinig gevochten voor hen.’ Bekijk Peters volledige bedgeheimen hieronder.


 Lees ook: