Home Lifestyle ZIEN: Gert Verhulst en James Cooke laten Erik Van Looys lange haren...

ZIEN: Gert Verhulst en James Cooke laten Erik Van Looys lange haren knippen

'Ik liet mijn haar groeien omdat ik dacht dat ze dan niet meer met mijn tanden, maar met mijn kapsel zouden lachen.'

VIER

De sociale media lachten zich onlangs een breuk met de nieuwe coupe van Erik Van Looy. Omdat het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ binnenkort start, besloten Gert Verhulst en James Cooke dat de presentator zijn wilde haren letterlijk moest verliezen.

Erik Van Looy verscheen in het nieuwe seizoen van het VTM-programma ‘Beste Kijkers’ met een opvallende nieuwe haarsnit. Alhoewel, van veel snit was er geen sprake, want de presentator had duidelijk al een hele tijd zijn kapper niet meer bezocht. Op sociale media waren zijn lange haren het onderwerp van spot. ‘Een moment van stilte voor het overlijden van de kapper van Erik Van Looy’, ‘Wat is er gebeurd met Erik zijn haar?!’ en ‘Erik zijn haar is te lang‘ klonk het op Twitter.

‘Groen met gele bollen’

‘De reden dat ik mijn haar liet groeien, was omdat ik dacht dat ze dan met mijn haar zouden lachen en niet meer met mijn tanden‘, grapt Erik in ‘Gert Late Night’. Ondanks die goede reden konden Gert Verhulst en James Cooke het toch niet meer aanzien en lieten ze een kapster naar de boot komen. Niemand minder dan Jitske, de dochter van Peter Van de Veire, moest de presentator weer fatsoeneren. Jitske was trouwens onze Flairkapster die voor de rubriek ‘Cityknip‘ tal van lezeressen een nieuwe look gaf.

‘Wat gaan we doen?’ vroeg James aan de kapster. ‘Groen met gele bollen’, zei Jitske overtuigend, terwijl Erik eigenlijk het liefst van al ‘geen hip kapsel’ wilde. Of Erik uiteindelijk voor zo’n gewaagde coupe durfde te gaan, zie je in het filmpje hieronder.


Lees ook: