Home Lifestyle ZIEN: James Cooke en Gert Verhulst zorgden 24 uur voor twee baby’s

ZIEN: James Cooke en Gert Verhulst zorgden 24 uur voor twee baby’s

'Oh my god, dat is dus overal stront, hé.'

VIER

Gert Verhulst en James Cooke krijgen elke week een uitdaging van hun gasten tijdens de talkshow ‘Gert Late Night’. Deze keer moesten de twee presentatoren elk 24 uur voor een baby’tje zorgen, en dat verliep niet altijd even vlotjes.

Gert en James kregen er gisteren twee nieuwe gasten bij op de Evanna: Kobe en Bauwe. Het waren ongetwijfeld de twee jongste gasten ooit op de boot, want de jongetjes zaten nog in de pampers. Het was dan ook vooral dat laatste waar de twee presentatoren het lastig mee hadden.

In bad steken, eten geven, middagdutjes of spelen vormden allemaal geen probleem voor het komisch duo. Het was zelfs vertederend om te zien hoe de twee mannen omgingen met de kleintjes. ‘Ik denk dat ik hem toch een beetje ga missen‘, gaf James zelfs toe. ‘Een beetje veel eigenlijk.’

Kokhalsneigingen

Maar wat in zo’n baby’tje gaat, komt er natuurlijk – op de meest onverwachte momenten – weer uit en tot grote spijt van James behoorde ook dat tot hun takenpakket. ‘Dat is overal stron,t hé’, aldus James. Hij kon bij het uitdoen van de pamper de kokhalsneigingen niet bedwingen, tot grote hilariteit van de andere gasten. ‘Oh my god, oh my god’, was het enige wat hij nog kon uitbrengen.


Lees ook: