https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: James Cooke herinnert Jani met hilarische video aan zijn danscarrière

ZIEN: James Cooke herinnert Jani met hilarische video aan zijn danscarrière

Voor hij Vlaanderens bekendste stylist werd, was Jani al op televisie te zien als achtergronddanser van niemand minder dan Betty.

Het is een publiek geheim dat Jani Kazaltzis in zijn jongere jaren in discotheken danste. ‘Dan stond ik in een heel klein shortje en met Buffalo’s aan op een blok’, bevestigde hij maandagavond in ‘Gert Late Night’. Van de stylist als discotheekdanser zijn helaas geen beelden, maar James Cooke vond wel een andere video van Jani’s dansmoves.

Dancing with the Stars

Jani Kazaltzis presenteert samen met Gert Verhulst vanaf midden oktober ‘Dancing with the Stars’ op VIER. Ter ere van de aankondiging dat James Cooke meedoet met het programma, ging Jani maandagavond langs bij Gert en James op de Evanna.

Vermoedelijk heeft Jani ondertussen een beetje spijt van zijn bezoek, want James vond het de perfecte gelegenheid om Vlaanderens meest geliefde stylist te herinneren aan zijn vroegere danscarrière. De sidekick van Gert dook in de VRT-archieven en vond er twee video’s van een jongere Jani die in ‘Man bijt hond’ danst bij de enige echte Betty Owczarek, toen gekend als Biba Binoche. Wij zijn James erg dankbaar voor de geweldige beelden, Jani net iets minder.


Bekijk ook: