https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ZIEN: Gert Verhulst en James Cooke laten botox spuiten

ZIEN: Gert Verhulst en James Cooke laten botox spuiten

'Ik ben daar zo bang voor.'

VIER

Gert Verhulst startte gisteren samen met James Cooke met een nieuw seizoen van hun hilarische talkshow ‘Gert Late Night’. Ze gaan opnieuw geen enkele uitdaging uit de weg en daarom besloten ze deze keer botox uit te testen.

Gert Verhulst, met zijn 50 lentes, en James Cooke, met zijn 33 jaar, zijn allebei nog in de fleur van hun leven. Toch komt er onvermijdelijk hier en daar een rimpeltje piepen en daar besloten de twee in de allereerste aflevering van ‘Gert Late Night’ nu iets aan te doen. Ze trokken naar de plastisch chirurg om botox te laten inspuiten en wilden zo het taboe daarrond eindelijk doorbreken.

Gert liet iets doen aan de fronsrimpel tussen zijn wenkbrauwen en aan zijn kraaienpootjes. James wilde ook zijn frons of verticale rimpel laten verdwijnen. De dokter begon met het voorhoofd van Gert te ontsmetten, die het natuurlijk niet kon laten om James al op stang te jagen door te doen alsof het pijn deed. ‘Zie ik er al jonger uit James?’, aldus Gert. ‘Vooral rood’, antwoordt James, die niet durft te kijken hoe de naald Gerts gelaat doorprikt.

Doodsbenauwd

Gert bleef zijn kalme zelf, maar James, die doodsbenauwd is van naalden, had het toch iets (lees: véél) moeilijker. ‘Ik ben daar zo bang voor’, vertelt James. Het zweet parelde van zijn voorhoofd en Gert moest zijn hoofd vasthouden omdat hij zich altijd wegtrok. ‘Sorry meneer, niet kwaad worden hé’, aldus James tegen de geduldige dokter.

Uiteindelijk slaagde James er met de steun van Gert, die af en toe wel de slappe lach kreeg, en de nodige pauzes toch in om alle prikjes te doorstaan. ‘Ik voel dat nog, dat gaat zeker een blauwe plek worden’, besluit James. Je kan het volledige filmpje hieronder zien.Lees ook: