Home Lifestyle HAHA: Gert Verhulst en James Cooke woonden royal wedding bij in Windsor

HAHA: Gert Verhulst en James Cooke woonden royal wedding bij in Windsor

En ze zagen er 'prachtig' uit.

VIER

Prins Harry en Meghan Markle trouwden afgelopen weekend in Engeland. Gert Verhulst en James Cooke probeerden zo dicht mogelijk bij het stel te raken, en dat in heel toepasselijke outfits.

De trouw waar de hele wereld naar uitkeek, vond afgelopen zaterdag 19 mei plaats in Windsor. Het gaat natuurlijk over de royal wedding van de Engelse prins Harry met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Wat ze die dag droegen, welke bekende sterren aanwezig waren, welke taart ze aten op het grote feest, welk liedje ze uitkozen als openingsdans en vele andere zaken kwam je al bij ons te weten.

Wat je misschien nog niet wist, is dat er twee bekende Vlamingen ook afreisden naar Londen om de trouw van het jaar mee te maken. Gert Verhulst en James Cooke, de presentatoren van het programma ‘Gert Late Night’ op VIER, wilden zo dicht mogelijk bij het pasgetrouwde stelletje komen. Ze deden dat in stijl en trokken hun mooiste outfit aan. Al zullen de meningen hier ongetwijfeld verdeeld over zijn. Ook James is niet zo enthousiast over het pakje – lees de kilt – dat Gert voor hem uitkoos.


Gewapend met een klein Engels vlaggetje maakten de twee de straten van Windsor onveilig in de hoop toch een glimp op te vangen van Harry en Meghan. Ze moesten zich een weg banen tussen honderden agenten en security die werkelijk overal op post stonden. Daarnaast was er natuurlijk ook een massa volk aanwezig waartussen ze moesten aanschuiven tot grote ergernis van Gert. ‘In Plopsaland gaat het ook zo traag, hoor’, suste James.

Wat in eerste instantie een onmogelijke opdracht bleek, kwam toch tot een succesvol einde. Gert en James konden een plekje bemachtigen waar ze de prins en Meghan op amper twee meter van hen zagen passeren in hun koets. ‘We hadden oogcontact‘, aldus een superenthousiast Gert. ‘Het is ons gelukt!’, besloot een gelukkige James. Het verslag zie je hieronder:


Lees ook: