Home celebs CUTE: prins Harry gaf de meest prachtige speech over Meghan Markle op...

CUTE: prins Harry gaf de meest prachtige speech over Meghan Markle op hun avondfeest

PHOTO NEWS

Van het jawoord tot de eerste kus: geen enkel moment van de royal wedding die afgelopen zaterdag plaatsvond in Windsor ontging ons. Op het avondfeest was helaas geen pers uitgenodigd, maar een insider wist wél te vertellen dat prins Harry (33) een prachtige speech had voorbereid voor zijn kersverse echtgenote Meghan Markle (36). Wedden dat zijn woorden je weke knieën bezorgen?

Zaterdagavond organiseerde Harry’s vader prins Charles (69) een diner in het Frogmore House waarop enkel dichte vrienden en familie van het pasgetrouwde koppel waren uitgenodigd. Het feest werd allesbehalve een saaie bedoening.

Harry – in een knappe tuxedo – en Meghanin een witte halterjurk van Stella McCartney – zouden naar verluidt om een avondfeest met tiki-thema hebben gevraagd, inclusief foodtrucks, bier én tropische cocktails.

Hoewel er geen pers werd uitgenodigd, wisten insiders toch enkele details over het feest te verklappen. Zo kon je hier al lezen dat popicoon Elton John een paar nummers bracht, het kersverse echtpaar ‘I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)’ van Whitney Houston als openingsdans koos en getuige prins William (35) een ‘stoute speech’ gaf die de bruidegom naar verluidt rode kaken bezorgde.

‘We zijn een geweldig team’

Maar William was niet de enige die een woordje wou zeggen op het feest. Ook Harry (33), aka de hertog van Sussex, zelf sprak de gasten toe. Hij droeg zijn speech op aan Meghan (36), nu hertogin van Sussex, en overlaadde haar volgens een insider met complimenten.

Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

Zo zei hij dat ze samen ‘een geweldig team’ vormen en dat dat ook een van de redenen was waarom hij met de voormalige actrice wou trouwen. ‘Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen’, zei de roodharige prins nog. *cue the tears*

Alsof dat nog niet genoeg was, prees Harry zijn bruid omdat ze op zo’n ‘elegante en waardige manier’ met de hele heisa rondom hun huwelijk, inclusief het circus rond haar vader Thomas Markle Sr., was omgegaan.

No, we’re not crying; you’re crying! ??

Forever holding hands ❤️? #harryandmeghan #royalwedding

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer Harry & Meghan: