Home Lifestyle HAHA: Gert Verhulst en James Cooke presenteren heel even ‘Plop Late Night’

HAHA: Gert Verhulst en James Cooke presenteren heel even ‘Plop Late Night’

Iedereen trok een kaboutertenue aan om Tine Embrechts een loer te draaien.

VIER

Gert Verhulst en James Cooke toverden hun dagelijkse talkshow ‘Gert Late Night’ even om tot ‘Plop Late Night’. Ze verkleedden zich allemaal in kabouters als verrassing voor Tine Embrechts, die ooit een rol weigerde in een Plop-film.

Gert Verhulst en James Cooke wilden Tine Embrechts terugpakken, omdat de actrice in het verleden weigerde om in een Plop-film mee te spelen. Dat deden ze natuurlijk op een hilarische manier. ‘Ze krijgt nu eigenlijk een herkansing‘, zei Gert. Tine wandelde gisterenochtend nietsvermoedend naar het ontbijt en trof daar plots iedereen aan in kaboutertenue.

Gert Verhulst was voor de gelegenheid kabouter Plop, Kelly Pfaff kroop in de huid van kabouter Kwebbel, Sven Gatz toverde zich om tot een bijzonder geloofwaardige kabouter Lui en James nam toepasselijk de rol van kabouter Smul voor zijn rekening. Ze konden zich alle vier met moeite serieus houden toen Tine om half 7 opdook.

Slappe lach

Tine barstte spontaan in lachen uit. ‘Sven, dat ze u zo ver hebben gekregen’, lachte de actrice. ‘Ik werd gevraagd voor de rol van kabouter Kwebbel, maar ik ben nog altijd blij dat ik nee heb gezegd.’ Kelly daagde Tine uit om het pak toch voor een keertje aan te trekken. ‘Ik doe het niet’, zei Tine. ‘Sorry, ik vind het echt niet mooi.’

Even later bezweek de blondine toch onder de peer pressure en kwam ze tevoorschijn als Kwebbel. Bekijk het volledige fragment hieronder, slappe lach verzekerd!


Lees ook: