Home celebs Peter Van de Veire: ‘Ik ben ooit wakker geworden in mijn eigen...

Peter Van de Veire: ‘Ik ben ooit wakker geworden in mijn eigen pipi’

De 46-jarige radio- en tv-presentator onthulde tijdens 'Break an Egg' met Eva De Roo ook dat 'ie ooit in bed belandde met een man.

Studio Brussel

Iedereen heeft wel een gênant verhaal van toen ‘ie zat was, maar dat van Peter Van de Veire slaat werkelijk alles. De 46-jarige radio- en televisiepresentator onthulde tijdens ‘Break an Egg’ met Eva De Roo (30) dat hij na een wilde nacht ooit wakker werd in zijn eigen plas. Yikes!

‘Ik was zo zat dat ik in de auto in slaap viel en mijn toenmalige vriendin me gewoon liet liggen’, begint Van de Veire, die benadrukt dat ‘ie niet reed, zijn verhaal. ‘De volgende ochtend werd ik wakker in mijn eigen plas.’

Ook onthulde de MNM-stem dat hij ooit in bed belandde met een man. ‘Maar toen ik wakker werd, hadden we gelukkig onze kleren nog aan’, aldus Van de Veire.

Mijn kat stierf toen ik op vakantie was en Siska Schoeters erop moest catsitten.

Verder vertelt de 46-jarige presentator, die binnenkort te zien zal zijn in het 15de seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ op VIER, dat zijn kat stierf toen Siska Schoeters erop moest catsitten en dat hij als kind een stuk uit zijn moeders bontjas knipte uit protest.

Bekijk de volledige aflevering van ‘Break An Egg’ met Peter Van de Veire hieronder op de Facebookpagina van Studio Brussel.


Nog meer nieuws uit BV-land: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.