Home celebs Hond Dries Mertens en Kat Kerkhofs steelt de show in nieuw VTM-programma...

Hond Dries Mertens en Kat Kerkhofs steelt de show in nieuw VTM-programma ‘Beestig’

Maak kennis met straathond Juliette in Napels.

VTM

Het nieuwe VTM-programma ‘Beestig’ start zondag op VTM. Een van de sterren uit de eerste aflevering is Juliette, het hondje van Rode Duivel Dries Mertens en zijn vrouw Kat Kerkhofs.

Hou je van beestjes – lees schattige puppy’s -, knappe mannen én BV’s? Dan moet je komende zondag zeker afstemmen op VTM. De zender zendt de allereerste aflevering uit van ‘Beestig’. Het programma bestaat uit verschillende rubrieken: zo komen we allerlei nieuwe dingen te weten over dieren dankzij de bijzonder aantrekkelijke dierenarts Joshua, koppelt hij nieuwe baasjes aan het ideale huisdier en maken we kennis met de huisdieren van bekende personen.

Vuilnisbelt

Het eerste celebrityhuisdier vinden we terug in Napels, meer bepaald in de riante villa van Rode Duivel Dries Mertens en zijn vrouw Kat Kerkhofs. Zij adopteerden een aantal jaar terug een straathond en doopten haar Juliette. Het beestje schitterde al meermaals op de Instagrampagina van Kat en wordt daardoor zelfs al herkend in de straten van Napels. ‘Ze was gevonden op een vuilnisbelt in Spanje’, vertelt Kat. ‘Haar levensstandaard is er serieus op vooruitgegaan.’

Wil je weten wie het strengst is voor Juliette of naar wie ze het beste luistert? Kijk dan zeker nu zondag om 18u20 naar ‘Beestig’ op VTM. Schattige beestjes én knappe mannen, je zondag kan niet meer stuk!

View this post on Instagram

Missing my homies 😩 #workworkworkworkwork

A post shared by Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.