Home celebs Herman ‘Marcske’ Verbruggen uit ‘F.C. De Kampioenen’ stapte in het huwelijksbootje

Herman ‘Marcske’ Verbruggen uit ‘F.C. De Kampioenen’ stapte in het huwelijksbootje

Zijn real life Bieke heet Petra en het koppel heeft samen twee kinderen.

marcske
© VRT Luk Monsaert

Het is een geweldig jaar voor Herman Verbruggen, beter bekend als Marc Vertongen uit ‘F.C. De Kampioenen’. De vierde film van de serie is een groot succes en de acteur sloot 2019 af met een knal, want hij trouwde met zijn partner Petra.

De vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film ‘Viva Boma’ draait sinds half december in de bioscoopzalen. De gekke avonturen van Xavier, Carmen, Marc en co trekken opnieuw duizenden kijklustigen waardoor het op die korte periode al de meest succesvolle Vlaamse film van het jaar is. Toch is dit niet hét mooiste moment van 2019 voor een van de hoofdrolspelers Herman Verbruggen (56), beter bekend als onhandig Marcske. Hij stapte op de voorlaatste dag van 2019 namelijk nog in het huwelijksbootje met zijn real life Bieke: schrijfster Petra De Pauw (40).

Crop top en sneakers

Het koppel is al achttien jaar samen en ze hebben twee dochters Billie (12), die ook in de serie zijn tv-dochter Paulien speelt, en Roos (14). Gelukkig is de acteur in het echte leven niet zo lomp, dus hij stak de feestzaal niet in brand of hij morste niet op de trouwjurk van zijn kersverse vrouw. Die laatste zag er trouwens geweldig uit! Petra droeg een lange witte rok met daarboven een kanten crop top. Het geheel werkte ze af met witte sneakers. De champagne zal in tegenstelling tot de chocomelk rijkelijk gevloeid hebben.

View this post on Instagram

Vanaf nu ook officieel vrienden voor het leven.

A post shared by Herman Verbruggen (@hermanverbruggen) on

Herman deelde het goede nieuws zelf met een foto van hun tweetjes op Instagram. ‘Vanaf nu ook officieel vrienden voor het leven’, schreef de acteur bij het plaatje. Heel wat bekende Vlamingen kropen al in hun pen en feliciteerden het bruidspaar. ‘Waaaaah super tooooof’, schreef Bab Buelens, ‘Goed gedaan! Proficiat’, luidde de comment van Jan Verheyen en Sven De Ridder typte drie hartjes.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.