Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The Sun via YouTube / PHOTO NEWS

'Ik ken haar lach en ik hou niet van de lach die ik nu zie', aldus Meghans 73-jarige vader in een video-interview.

Thomas Markle Sr. bezorgd om dochter: ‘Meghan is doodsbang. Ik zie het in haar ogen.’

Thomas Markle Sr. lapte nog maar eens het mediaverbod dat hem na de royal wedding werd opgelegd aan z’n laars door te praten met de Britse krant The Sun. In het video-interview dat gisteren verscheen, doet Meghans 73-jarige vader enkele opmerkelijke uitspraken. Zo is hij ervan overtuigd dat zijn dochter ‘doodsbang’ is en ‘onder te veel druk staat’.


Thomas Markle Sr., de 73-jarige vader van de hertogin van Sussex aka Meghan Markle (36), vindt dat zijn dochter er ‘doodsbang’ uitziet tijdens de publieke evenementen die ze bijwoont met de koninklijke familie.

Bovendien zegt hij sinds Meghans huwelijk met prins Harry (33) op 19 mei niets meer van haar te hebben vernomen en wil hij zijn dochter ‘zo snel mogelijk spreken’ zodat de twee zich kunnen verzoenen. Dat vertelde hij aan de Britse krant The Sun tijdens een video-interview.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dit is al de tweede keer dat vader Markle een interview geeft na de royal wedding op 19 mei, ondanks Meghan en Harry’s vraag om niet langer met de media te praten.

‘Ze betaalt een hoge prijs om getrouwd te zijn met die familie’


‘Ik zie het in haar ogen, aan haar blik, aan haar lach. Ik ken haar lach en ik hou niet van de lach die ik nu zie. Dit is niet eens een fake lach, maar een gekwelde lach‘, ging Markle verder over zijn ‘doodsbange’ dochter.

‘Ze heeft misschien al enkele keren een slechte dag gehad, ik weet het niet. Maar ik maak me echt zorgen. Ik denk dat ze onder te veel druk staat. Ze betaalt een hoge prijs om getrouwd te zijn met die familie.’

Ik ken haar lach en ik hou niet van de lach die ik nu zie.


In het interview haalde Meghans vader ook haar nieuwe kledingstijl aan. ‘Haar kleren lijken wel weggelopen uit een oude film. Waarom kleden ze zich anno 2018 alsof we in de jaren ’30 leven?‘, vroeg Thomas zich luidop af. ‘Waarom moeten ze hun knieën verbergen?’

Thomas Markle Sr. en Meghans moeder Doria Ragland (61) scheidden toen de ex-actrice amper 6 jaar oud was. Samantha Grant (53) en Thomas Markle Jr. (51) zijn Thomas’ kinderen uit zijn eerste huwelijk.

Initieel zou Meghans vader haar richting het altaar begeleiden op 19 mei, maar Thomas gaf last minute verstek vanwege gezondheidsproblemen. Uiteindelijk nam prins Harry’s vader Charles (69) zijn taak over.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '