https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs LIEF: zo liet Meghan Markle aan haar beste vriend weten dat ze...

LIEF: zo liet Meghan Markle aan haar beste vriend weten dat ze ging trouwen met prins Harry

PHOTO NEWS

Hoe laat je je vrienden weten dat je gaat trouwen met een prins nog voor er een officieel statement wordt uitgestuurd? Aan een sms’je met twee emoji’s had Meghan Markle (36) genoeg om haar goede vriend en visagist Daniel Martin te doen verstaan dat ze in het huwelijksbootje zou stappen.

Van Serena Williams tot Priyanka Chopra: Meghan Markle mag heel wat bekende gezichten tot haar besties rekenen. Zo ook Daniel Martin, de Amerikaanse visagist die de make-up van de hertogin van Sussex verzorgde op haar bruiloft die 19 mei plaatsvond.

Afgelopen dinsdag was Martin te gast bij de tv-show ‘Good Morning America’ waar hij onthulde hoe de 36-jarige hertogin van Sussex aankondigde dat ze verloofd was met prins Harry (33).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Hey, wat doe je op 19 mei?’

‘Plots kreeg ik een sms’je van haar waarin stond te lezen: “Hey, wat doe je op 19 mei?”. ‘”Het kan zijn dat ik dan in Cannes ben voor het filmfestival. Wat is er dan te doen?””, antwoordde ik.’

Vervolgens stuurde Markle twee niet mis te verstane emoji’s: eentje van een bruid en eentje van een bruidegom. ‘Oké, zeg me wat je nodig hebt en ik zal er zijn’, aldus een enthousiaste Martin.

De visagist uit New York, die deel uitmaakt van het vaste make-upteam van Dior, onthulde verderop in het interview dat de ex-actrice bijzonder ontspannen was op de ochtend van haar huwelijk twee maanden geleden. ‘We ontbeten samen. Haar hond Guy was erbij. We hebben zelfs nog even met hem gespeeld. Ook haar moeder (Doria Ragland) was van de partij. Het was allemaal erg relax.’

Nog meer Meghan: