Home celebs BIZAR: dit was Thomas Markles reactie toen prins Harry hem om Meghans...

BIZAR: dit was Thomas Markles reactie toen prins Harry hem om Meghans hand vroeg

Meghans vader was bijzonder openhartig tijdens zijn eerste tv-interview sinds de royal wedding op 19 mei.

Isopix / Good Morning Britain via YouTube

Dat Thomas Markle Sr. een rare kwast is, wisten we al langer. Na een wekenlang welles-nietesspelletje besliste Meghan Markles 73-jarige vader er dan toch niet bij te zijn op haar royal wedding. In zijn eerste tv-interview sinds 19 mei onthulde papa Markle niet alleen dat hij er nog steeds spijt van heeft dat hij niet aanwezig was op Meghans grote dag, maar ook wat zijn reactie was toen prins Harry (33) om zijn dochters hand vroeg. Een reactie die onze wenkbrauwen toch even deed fronsen.

‘Ik ben prins Charles erg dankbaar’

De Britse ochtendshow ‘Good Morning Britain’, gepresenteerd door Piers Morgan en Susanna Reid, wist Thomas Markle Sr. (73) vandaag te strikken voor zijn eerste tv-interview sinds Harry en Meghans royal wedding op 19 mei.

Ik was erg van de kaart dat ik het niet was die haar naar het altaar bracht. Ik was jaloers, ja.

Op de dag zelf verklaarde Meghans vader aan TMZ dat hij er spijt van dat hij niet naar Windsor kon afreizen voor haar huwelijk. ‘Ik wou dat ik erbij was geweest. De ceremonie was een erg emotioneel, maar ook vreugdevol moment voor mij‘, zei hij toen.

Vanochtend herhaalde hij de zichtbaar geëmotioneerde man dat hij het jammer vindt dat hij niet aanwezig was op de grote dag van zijn 36-jarige dochter. ‘Ik was erg trots, maar ook jaloers. Ik was erg van de kaart dat ik het niet was die haar naar het altaar bracht, maar ik dank God dat prins Charles de taak op zich heeft genomen. Ik ben hem daar erg dankbaar voor.’

Toestemming via de telefoon

Verder in het interview onthulde Meghans vader ook dat hij prins Harry (33) nog nooit in het echt ontmoette en dat hij zijn zegen voor hun huwelijk dan ook via de telefoon gaf. Al was Thomas’ reactie op Harry’s vraag op z’n minst vreemd te noemen.

‘Harry vroeg om Meghans hand aan de telefoon en ik zei: “Je bent een gentleman. Beloof me om haar nooit te slaan en dan zal ik je mijn toestemming geven“‘, aldus Markle. Lijkt ons nogal wiedes, Thomas. Maar toch bedankt voor de reminder!

Bekijk het volledige tv-interview hieronder:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.