Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Hoera!

‘Temptation Island’ eindigt met mooie primeur

Het was niet alleen maar kommer en kwel in de finale van 'Temptation Island'. Meer zelfs, ieders favoriete koppel Kirsten en Regilio – wat denken jullie van koppelnaam Kirilio? – doorstond de ultieme relatietest met glans en sloot het avontuur af met een heuse Temptation Island-primeur. De schattige teddybeer maakte een knieval voor zijn enige echte temptation en zij zei volmondig ja.

Kirilio for the win!

 

Echte liefde overwint altijd, zélfs op Temptation Island. Regilio en Kirsten, de twee tortelduifjes die elkaar in 2011 ontmoetten tijdens het Nederlandse datingprogramma 'New Chicks', lieten zich negen dagen lang niet verleiden door de vrijgezellen. Dat moet gevierd worden, dacht Regilio, die bij de hereniging plots een mooi briefje en een ring tevoorschijn haalde. Kirsten vloog hem huilend rond z'n nek en zelfs presentator Rick Debrandsteder kreeg het even moeilijk – we hebben die waterige oogjes wel gezien, Rick. 

 

Kreeg Jill toch wat ze wil?

 

Eind goed, al goed, maar het zag er even somber uit voor onze favoriete kleerkast. Tijdens z'n dreamdate met verleidster Jill deed Regilio namelijk een Marvineke én een Harooneke door iets te dicht bij de Kempense schone te komen wanneer hij dacht dat de camera's het niet zouden opvangen. Jill had het over een opvallende interesse in haar siliconenborsten, wat Regilio ten stelligste ontkende. Kirsten geloofde haar man onmiddellijk en sloot de hele discussie af met een geweldige quote. Kirilio, we love you. Mogen we alsjeblieft naar het feest komen?

 

 

 

Wat er nog gebeurde in de grote finale van 'Temptation Island'? We zetten de belangrijkste momenten op een rijtje. Spoiler alert!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '