Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Ik weet dat dit de juiste beslissing is', aldus de zangeres.

Taylor Swift zegt al haar concerten voor dit jaar af

Dat Taylor Swift niet meer naar ons land komt, werd woensdag al duidelijk. Alle (grote) festivals in ons land werden geschrapt omwille van het coronavirus, maar nu laat de zangeres via sociale media weten dat ook al haar andere concerten van dit jaar niet doorgaan.


Woensdag werd er aangekondigd dat alle festivals in ons land niet doorgaan. Een van die festivals is Werchter Boutique, dat eind juni zou plaatsvinden. Taylor Swift was normaal gezien de headliner, maar fans van de zangeres zullen dus nog iets langer op een optreden van hun idool moeten wachten. En dan hebben we het niet alleen over Belgische fans. Taylor liet gisteren via sociale media weten dat al haar optredens dit jaar niet langer doorgaan.

Cruel Summer


‘Ik ben zo triest dat ik jullie dit jaar niet meer kan zien, maar ik weet dat dit de juiste beslissing is’, liet Taylor weten via sociale media. In een statement vraagt de zangeres aan haar volgers om zich aan de maatregelen te houden. ‘Ik wil jullie zo snel mogelijk zien, maar momenteel is het in het belang van ons allemaal dat we ons aan de quarantainemaatregelen houden.’


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Normaal gezien zou Taylor Swift dit jaar nog op de planken staan in de Verenigde Staten en Brazilië. Deze shows worden nu verschoven naar een nog te bepalen datum in 2021. Tickets worden automatisch overgezet zonder dat tickethouders hier iets voor moeten doen. Wie een terugbetaling wenst, moet wachten op een mailtje van Ticketmaster. Zij zullen vanaf begin mei e-mails uitsturen met verdere instructies.

Opgelet: bovenstaande maatregelen wat betreft de tickets is enkel van toepassing op haar Amerikaanse concerten. Wat er met de reeds verkochte tickets voor Werchter Boutique gaat gebeuren, is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '