Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Nog mooier dan het origineel!

BELUISTER: Taylor Swift brengt nieuwe versie van ‘Lover’ uit samen met Shawn Mendes

‘Lover’, het zevende album en gelijknamige nummer, van Taylor Swift is nu al een tijdje uit. Toch had de zangeres nog een verrassing in petto voor al haar fans. Zo heeft ze een nieuwe versie van het nummer uitgebracht en daar heeft Shawn Mendes haar een handje bij geholpen. Luister zelf maar!


In augustus heeft Taylor Swift haar zevende album ‘Lover’ uitgebracht. Die plaat bevat een zeemzoete ballade met dezelfde titel en voor de gelegenheid heeft Taylor van het nummer een duet gemaakt. Zo heeft ze de hit samen met Shawn Mendes in een nieuw jasje gestoken.

‘Collaborashawn’


Taylor maakte het nieuws van hun samenwerking zelf bekend op Instagram. ‘Ik wil jullie iets vertellen waar ik erg enthousiast over ben. Er is een nieuwe versie van “Lover” op komst. Een remix met iemand waar ik een ontzettend grote fan van ben en altijd al mee wilde samenwerken. Hij is ontzettend getalenteerd en heeft het nummer ook herschreven. Iedereen zou namelijk een andere liefdesbrief schrijven aan zijn of haar geliefde en zijn versie is gewoon zo prachtig.’ Wij kunnen de zangeres alvast geen ongelijk geven. Hun stemmen klinken zo goed samen en de lyrics die Shawn geschreven heeft, tillen het nummer naar een (nog) hoger niveau.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '