https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs HI-LA-RISCH: Taylor Swift is een beetje high door medicatie na oogoperatie

HI-LA-RISCH: Taylor Swift is een beetje high door medicatie na oogoperatie

Haar mama (!) lekte de grappige beelden aan talkshowpresentator Jimmy Fallon.

© getty

Taylor Swift ging onlangs onder het mes. Mama Andrea filmde dochterlief vlak na de operatie en de zangeres deed behoorlijk vreemde dingen door de medicatie. Resultaat: een supergrappig filmpje!

Het internet staat er vol mee: filmpjes van mensen die na een operatie nog een beetje high zijn door de medicatie en verdoving die ze kregen. Ze doen en zeggen de vreemdste dingen, wat uiteraard supergrappig is voor alle omstaanders. Meestal zijn het onbekenden, maar daar bracht de mama van niemand minder dan Taylor Swift nu verandering in!

Banaan debacle

De zangeres ging onlangs onder het mes voor een ooglaseroperatie. Eenmaal thuis was ze nog steeds een beetje groggy. Mama Andrea vond er niks beter op dan dat moment te vereeuwigen op haar camera, het filmpje door te sturen naar talkshowpresentator Jimmy Fallon die het vervolgens in zijn show deelde met de héle wereld. De video is hilarisch, en wij zijn mama Swift daar eeuwig dankbaar voor. ‘Ze was zo lief om mij naar het ziekenhuis te voeren, maar zo gemeen om mij te filmen en die video aan jou te bezorgen?!’, lacht Taylor die duidelijk van niets wist.

Taylor draagt een soort veiligheidsbril die vastgeplakt werd aan haar voorhoofd en probeert een banaan te eten. Iets wat na zo’n ingreep blijkbaar geen evidentie is. Ze begint te wenen omdat ze het verkeerde exemplaar ‘onthoofdde’ waarna ze rustig op haar bed gaat liggen om het fruit te verorberen. Epic beeldmateriaal, kijk zelf maar:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: