Home celebs ZIEN: al deze verborgen hints zitten in Taylor Swifts nieuwe videoclip ‘Lover’

ZIEN: al deze verborgen hints zitten in Taylor Swifts nieuwe videoclip ‘Lover’

Fans van de zangeres hebben een druk weekend achter de rug!

Taylor Swift
© Getty

Voor Taylor Swift-fans was het een topweekend. De zangeres heeft afgelopen vrijdag niet alleen haar laatste album ‘Lover’ gereleaset, maar ook de videoclip van het gelijknamige nummer. Swifties weten dat de blondine graag verborgen hints of zogenaamde easter eggs achterlaat in haar muziekvideo’s en gingen naarstig op zoek.

Lover’ is een romantisch nummer met een zeemzoete tekst, maar dat kon fans van de zangeres niet afleiden. Zoals gewoonlijk heeft Taylor Swift in de videoclip allerlei verborgen boodschappen achtergelaten en Swifties hebben dan ook een heel weekend met een vergrootglas naar de clip gekeken. Heb jij onderstaande hints ook gespot?

Verborgen hints

Op een gegeven moment zie je enkele bordspelletjes met tekst op in de clip. Fans waren het er meteen over eens dat het hier om stukjes tekst van ander nummers ging en ze hadden geen ongelijk.

Wie een heel goed geheugen had, kon enkele oude objecten herkennen. Zo zien we op een gegeven moment dezelfde telefoon uit de ‘Our Song‘-videoclip voorbijkomen. Iets minder lang geleden is dan weer de taart uit ‘You Need To Calm Down‘.

Naast verwijzingen naar nieuwe lyrics bevat de videoclip van ‘Lover‘ ook enkele songteksten van oude nummers. Zo zie je op een gegeven moment overal confetti op de grond liggen. Volgens een opmerkzame fan gaat het hier om een (niet zo) subtiele verwijzing naar haar song ‘New Year’s Day‘.

Een van de theorieën werd dan weer door de zangeres zelf bevestigd op Tumblr.

Dit bericht bekijken op Instagram

I wish I had the intelligence required to analyze music videos as well as some people in this fandom do

Een bericht gedeeld door jen (@taylornoticed) op

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.