https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © getty

Het onderschrift geeft een serieuze hint weg over het geslacht van hun derde sloeber.

Ryan Reynolds en Blake Lively delen allereerste foto van hun kersverse baby

Herlinde Matthys

Blake Lively (32) en Ryan Reynolds (42) verwelkomden zo’n twee maanden geleden hun derde kindje. Het celebkoppel deelde nu de allereerste foto van deze kleine spruit.


Niet alleen de zwangerschap van Blake Lively was een verrassing, want de actrice verscheen op de rode loper van de première van ‘Pokémon: Detective Pikachu’ plots met een bolle babybuik. Ook de bevalling gebeurde in alle geheim, aangezien de buitenwereld pas twee maanden (!) later op de hoogte was van de geboorte van hun derde kindje.

Broertje of zusje?


Het geliefde celebkoppel heeft al twee dochtertjes samen: Inez (bijna 5) en James (3). Afgelopen zomer kwam daar dus een broertje of zusje bij. Ze maakten nog steeds niet het geslacht of de naam bekend van hun kersverse baby, maar Ryan postte nu wel op zijn Twitterpagina de allereerste foto van de kleine spruit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De acteur deelde eigenlijk een politieke boodschap met zijn volgers over de verkiezingen in Canada. Om zijn woorden wat kracht bij te zetten, voegde hij er een foto aan toe van zijn gezinnetje. Op het prachtige beeld zien we niet de blonde krullenbolletjes van Inez en James, maar hun derde kindje!

Serieuze hint


Blake en Ryan zijn enorm gesteld op hun privacy, dus ze maakten het gezichtje van de baby onherkenbaar met een zelfgetekende smiley. We weten dus nog altijd niet of het een jongen of een meisje is, al geeft Ryan met zijn uitleg wel een serieuze hint. ‘Ik wil dat mijn dochters dezelfde natuurlijke speeltuin ervaren als waar ik in opgroeide’, aldus de acteur. Dochters, meervoud, dus de meesten vermoeden dat hun derde sloeber opnieuw een meisje is.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content