Home Lifestyle Film ZIEN: Ryan Reynolds als stoere ‘geest’ in explosieve trailer van ‘6 Underground’

ZIEN: Ryan Reynolds als stoere ‘geest’ in explosieve trailer van ‘6 Underground’

De nieuwe Netflixfilm zit vol achtervolgingen, explosies en de heerlijke humor van onze favoriete acteur.

© netflix

Onze favoriete film? Eentje waar Ryan Reynolds in meespeelt natuurlijk! Netflix brengt eind dit jaar ‘6 Underground’ uit en de knapperd speelt de hoofdrol.

Zes personen zetten hun eigen dood in scène om zo samen beruchte criminelen een kopje kleiner te maken. Dat is natuurlijk een stuk makkelijker als je van de radar bent verdwenen, want dan ben je vrij om te doen wat je wil zonder daar de gevolgen van te moeten dragen.

Pearl Harbor en Armageddon

Een van die ‘geesten’ is Ryan Reynolds. Hij speelt de stoere leider van deze nieuwe helden. Ze zijn een voor een de beste in hun vak en ze willen kost wat kost hun verleden uitwissen om de toekomst te veranderen.  Zijzelf zullen misschien niet herinnerd worden, maar hun acties wel.

‘6 Underground’ is geregisseerd door Michael Bay die je kent van andere blockbusters zoals onder andere ‘Pearl Harbor’, ‘Armageddon’ en de ‘Transformer’-films. Je kan de film vanaf 13 december bekijken via de streamingdienst. Wie een voorproefje wil, hieronder staat de explosieve – en dat is nog een serieus understatement – trailer.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.