Home Lifestyle Film PREVIEW: zo klinkt ‘Into the Unknown’, het eerste nummer uit ‘Frozen 2’

PREVIEW: zo klinkt ‘Into the Unknown’, het eerste nummer uit ‘Frozen 2’

Benieuwd of het net zo'n hit zal worden als ‘Let It Go’!

Frozen
© Disney

Het ondertussen wereldberoemde nummer ‘Let It Go’ uit de eerste film zullen we nooit meer vergeten. Nu ‘Frozen 2’ eindelijk in aantocht is, hebben ze bij Disney een korte preview van een van de nummers uit het vervolg vrijgeven. Zo klinkt het eerste nummer ‘Into the Unknown’.

We kregen van Disney al enkele trailers van ‘Frozen 2’, maar op muzikaal vlak bleven we tot nu toe een beetje op onze honger zitten. Gelukkig komt hier nu verandering, want in een nieuwe clip voor de film krijgen we eindelijk het eerste nummer uit de sequel te horen. De track kreeg bovendien de toepasselijke titel ‘Into the Unknown’ te horen.

Wie benieuwd is naar de rest van de muziek kan alvast een kijkje nemen op Spotify. Hier staan nog twee previews die je kan beluisteren namelijk ‘When I Am Older’ dat gezongen wordt door de stem van Olaf en ‘The Next Right Thing’ dat  het personage van Anna voor haar rekening neemt. In totaal zal de film elf nieuwe nummers bevatten. Wij zijn alvast benieuwd of er net zo’n hit als ‘Let It Go’ tussen zit.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.