Home Lifestyle Film Disneyland Parijs wordt deze winter omgetoverd tot ‘Frozen 2’-ijsparadijs

Disneyland Parijs wordt deze winter omgetoverd tot ‘Frozen 2’-ijsparadijs

De film komt eind november in de bioscoop, en het pretpark viert dat in stijl.

© disney

Let it go!‘ De eerste film van ‘Frozen’ mag je nu echt loslaten, want het tweede deel komt in november uit. Om dat te vieren, kan je begin volgend jaar in Disneyland Parijs terecht voor de ‘Frozen Celebration’. Het pretpark wordt dan omgetoverd tot een heus ijsparadijs.

Of de tweede film een even catchy soundtrack zal hebben, weten we niet. Feit is dat eind november het vervolg op de immens populaire Disneyfilm ‘Frozen’ uitkomt. De cinemazalen zullen niet enkel vollopen met kindjes verkleed als Elsa, maar ook met volwassenen die gek zijn op Olaf en co.

Groot feest in het allerleukste pretpark

Om de release van ‘Frozen 2’ te vieren, geeft Disneyland Parijs een groot feest: ‘Frozen Celebration’. Van 11 januari tot en met 3 mei wordt het allerleukste pretpark ter wereld omgetoverd tot een heus ijsparadijs waarin de zusjes Elsa en Anna natuurlijk centraal staan.

© disney

Behalve een poster waarop we het bekende Disneykasteel en een gigantische ijsster zien, geeft Disney nog geen informatie vrij. Meer details volgen in de komende weken. Spannend! In de tussentijd kunnen we de trailer van ‘Frozen 2’ – die ondertussen al meer dan 54 miljoen (!) keer bekeken is –  nog een paar keer afspelen en proberen we opnieuw ‘Let It Go’ uit ons hoofd te krijgen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.