Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The CW

'Riverdale' is trouwens niet de enige show die uitgesteld wordt.

NOOO: geen nieuwe ‘Riverdale’-afleveringen tot januari 2021

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We zullen nog even geduld moeten hebben voor we een antwoord krijgen op al onze vragen over ‘Riverdale’. Het vijfde seizoen komt namelijk pas in 2021 naar ons scherm.


De coronacrisis heeft wereldwijd heel wat gevolgen, en zo ook voor onze favoriete series. Hoewel oktober normaal dé maand is voor lanceringen van onze favoriete televisieseries, zal dat dit jaar niet het geval zijn. Of toch niet voor The CW-titels zoals ‘Riverdale‘.

Het netwerk heeft zopas aangekondigd dat het vijfde seizoen van de serie pas in januari 2021 gelanceerd wordt. Zoals we eerder al vertelden, werden de opnames in maart stilgelegd wegens COVID-19 en moest het vierde seizoen vroegtijdig afgerond worden. Wat wil zeggen dat ‘Riverdale’ dus waarschijnlijk ook niet eerder dan die periode bij ons op Netflix zal kunnen verschijnen, aangezien The CW normaal altijd een week eerder een aflevering uitzendt.

‘Legacies’ en ‘All American’


En ‘Riverdale’ is trouwens niet de enige show die uitgesteld wordt bij The CW. Ook fans van onder andere ‘Legacies‘ en ‘All American‘ moeten even wachten. Of de pandemie ook gevolgen zal hebben op de planning van onder andere Netflix Originals en HBO-series die bij ons op Telenet uitgezonden worden, valt nog af te wachten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '