Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Qmusic

Hij belde tijdens de ochtendshow naar zijn grootouders om hen het goede nieuws te vertellen.

Qmusic-dj Maarten Vancoillie (32) wordt voor de derde keer papa

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Qmusic-dj Maarten Vancoillie (32) had fantastisch nieuws deze ochtend: hij wordt opnieuw papa! De radiopresentator heeft al twee kindjes Leon (4) en Ella (2) met zijn partner Kristien. Hij belde zijn grootouders in de ochtendshow op om hen het nieuwtje te vertellen.


We zeiden het al eerder: de coronacrisis en de bijhorende lockdowns zullen voor een heuse babyboom zorgen. Ook ten huize Vancoillie zitten ze binnenkort weer volop in de pampers. Maarten Vancoillie kondigde in de ochtendshow namelijk aan dat zijn partner Kristien zwanger is van hun derde kindje samen. Ze hebben al een zoontje Leon van vier en een dochtertje Ella van twee. Deze twee kapoenen krijgen er dus een broertje of een zusje bij.

Felicitaties


Op Instagram postte hij een echo van de kleine spruit. ‘Het lijkt nu al op mij’, schreef de radio-dj er al lachend bij. Hij kreeg in de comments al veel felicitaties van bekend Vlaanderen. ‘Gefeliciteerd man’, schreef Kürt Rogiers, ‘Respect’, typte Anke Buckinx en Viktor Verhulst reageerde met een heleboel emoji’s.

Fiere grootouders


Kristien is uitgerekend voor de zomer, meer bepaald in augustus. ‘Gisteren hadden we de resultaten van de NIPT-test, waarbij er van alles wordt getest, en dan kan je het ook vertellen aan anderen mensen’, aldus een enthousiaste Maarten. Zijn grootouders die hij Bonnie en Bompa noemt, waren ook nog niet op de hoogte van dit heugelijke nieuws, dus besloot Maarten ze live tijdens de ochtendshow op te bellen.

De ‘oudjes’ begonnen eerst over een lek in huis dat gelukkig gemaakt was, en waren natuurlijk door het dolle heen als ze de échte reden hoorden waarom hun kleinzoon hen opbelde. ‘Als het derde zo goed mag zijn als de twee anderen, dan is dat fantastisch hé’, aldus Bonnie. Daarnaast belde hij ook even zijn andere oma op en ook zij kan niet wachten om het kleintje in haar armen te sluiten.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '