Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Aan de hand van papa William kwam de 4-jarige prins voor het eerst toe in zijn nieuwe school in Londen.

ZIEN: prins George is de schattigheid zelve op z’n eerste schooldag

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Het is vandaag een grote dag voor prins George: de 4-jarige zoon van prins William en Kate Middleton startte zonet op zijn school Thomas’s Battersea in Londen. Papa William stond erop zijn zoon naar school te brengen. Kate kon er helaas niet bij zijn.


De kleine prins, in een marineblauwe trui, bijpassende short, zwarte sokken en blinkende schoenen, was duidelijk zenuwachtig voor zijn eerste schooldag op Thomas’s Battersea.

Prins William begeleidde zijn zoon tot aan de klas, samen met Helen Haslem, het hoofd van de kleuterafdeling. Kate Middleton was helaas te misselijk vanwege haar derde zwangerschap en koos ervoor om thuis te blijven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De school in Londen, die jaarlijks zo’n 17.604 pond oftewel 19.000 euro inschrijvingsgeld kost, werd onlangs door The Good School’s Guide omschreven als ‘een grote, drukke en chaotische school voor ouders uit de grootstad die hun kinderen het beste Engelse onderwijs willen bieden’.

De school van George wordt omschreven als ‘een grote, drukke en chaotische school’.


Thomas’s Battersea telt zo’n 540 leerlingen tussen 4 en 13 jaar oud. Volgens de schoolgids biedt de school heel wat sportactiviteiten aan en worden de leerlingen gestimuleerd om zichzelf te uiten via kunst en muziek.

Ter ere van deze grote dag tweette het Britse hof enkele foto’s van de eerste schooldag van prins William en broertje Harry uit de jaren ’80. Cute! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Nog meer nieuws over de Britse koninklijke familie: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '